Loading...
Tapiterie Auto 2019-01-11T20:35:05+00:00

SC AUTOMOTIVE ALBACA SRL activeaza de peste 10 ani in domeniul confectionarii tapiteriilor si huselor auto de inalta calitate si prestigiu!

Dispunem de o hala de 1300 mp in care ne desfasuram activitatea in mod constant ajungand chiar si la 200 de huse auto
pe zi. Prestarea serviciilor cum ar fi : executarea la comandă și recondiționarea tapițeriilor si a celorlalte elemente se
vor efectua în cadrul fimei noastre, în maxim 24 de ore ! Orice element executat la comanda se poate personaliza
prin broderie sau logo-uri (lipite).

Servicii

Efectuam produse si prestam servicii la comanda. Materia prima folosita pentru confectionarea acestora este reprezentata de cerintele fiecarui client, si anume: piele, imitatie piele, material textil caserat pe burete de la 2mm-1.5cm si material textil simplu. Lucrarile se vor efectua in cadrul fimei noastre, in maxim 24 de ore!

  • tapiterii;
  • huse;
  • plafoane;
  • panouri portiere;
  • bord (imbracat in piele);
  • manson schimbator de viteze.

Tehnologie moderna

În cadrul firmei noastre avem la dispozitie aparatură modernă (mașini de cusut automate speciale, mașini automate de croit Lectra şi Gerber, mașină automată de brodat, prese de călcat, mașini automate de capsat și multe altele ) , cu ajutorul cărora sporim productivitatea și calitatea produselor sau serviciilor prestate .

Recomandari

Pana in prezent am lucrat o varietate larga de produse textile, croite și confecționate la noi pentru diverși clienti renumiti la nivel national cat si international, branduri precum Ferrari, Nania, Foppapredetti, FisherPrice si Disney. Un aspect dupa care ne-am creat un renume reprezinta calitatea desavarsita in ceea ce facem, martori sunt clienții carora le-am satisfacut pana in prezent cerintele, in special brandurile enumerate mai sus, reușind sa ne adaptam fiecarei situatii impuse de calitatea produselor și respectarea normelor în vigoare.

ORICE ELEMENT EXECUTAT LA COMANDA SE POATE PERSONALIZA PRIN BRODERIE SAU LOGO-URI LIPITE.

CONTACT

Clientii nostri

MISIUNEA NOASTRA PRESUPUNE CREATIVITATEA PENTRU O SOLUȚIE VIABILA.

Idei creative, inovare si determinare!